Овен Представителите на този знак имат среден ръст и силно атлетично

...
 
Овен
Представителите на този знак имат среден ръст и силно атлетично
Коментари Харесай

Зодията си личи и по външността. Вижте кои са общите черти на 12-те знаци

 

Овен

Представителите на този знак имат междинен растеж и мощно атлетично телосложение. Имат матова кожа, изразени вежди и нос, волева брадичка и обилни, чувствени устни. Овните имат гъста кестенява или алена коса, а централната част на изображението е главата. По него има знаци на ориста – белези, бенки, рождени белези.

Овенът се движи бързо, стремглаво, стои крепко на земята и има добра съгласуваност. Погледът е самоуверен, провокационен. Гласът е много висок, пресипнал, недодялан. Каролайн Фокнър в книгата „ Знаци на зодиака. Динамична астрология ” написа, че те резервират отличната си форма до напреднала възраст и наподобяват млади.

Телец

Имат красиви, хармонични черти на лицето, плътни устни. Лицето е овално или квадратно, а носът може да е леко щръкнал. Очите са красиви, с дълги и гъсти мигли, кафяви или тъмносиви, бадемовидни.

Косата е гъста, лъскава, постоянно тъмна на цвят. Жените избират да носят дълги къдрици, а мъжете избират бради. Вратът на Телец е или дълъг и изящен (за жените), или мощен и необятен (за мъжете). Представителите на знака имат необятни, мощни плещи, здрави са. Речта и гласът са меки и плавни.

 

Близнаци

Какъв е външният тип на Близнаци? Те са високи и жилави с доста изразително лице. Поради дейното изражение на лицето се появяват дребни бръчки по лицето, само че те подхождат на Близнаците. Очите имат необикновен искра, челото е необятно, устните и носа са тесни и верни. Лицето от време на време е осеяно с лунички, изражението му е малко лукаво, игриво.

Цветът на косата може да бъде всевъзможен, само че косата е тънка, палава. По-често носят къса прическа. При мъжете плешивите петна не са необикновени. Близнаците са естествено гъвкави и грациозни. Гласовете им са мощни и високи. Говорят бързо, преждевременно. Те също по този начин интензивно се движат и жестикулират.

Рак

Има доста мекост, заоблени форми и извивки. Бледото им лице може да бъде с лунна форма, а бузите им са румени. Носът е дребен, леко извърнат нагоре. Тенденцията към наднормено тегло ги кара постоянно да се поддържат във форма. Косите не основават проблеми на Раците: по-често те са гъсти, гладки и послушни. Цветът е ярък или черен.

Ракът има специфични очи- кротки, като че ли гледат надълбоко в себе си. Природата възнаграждава дамите с красиви, цялостни гърди, постоянно с пикантна бенка. Винаги имат красиви ръце и дребни крачета.

Лъв

Дори да не са изключително високи на растеж, лъвовете имат дълги и красиви крайници. Мъжете имат необятни плещи и стеснен таз. И двата пола имат отлична фигура, мускулесто и мощно тяло. Лъвовете имат огромна глава с необятно чело и огромен, само че хубав нос. Кожата е тъмна. Косата е гъста, вълниста по природа, постоянно има светли нюанси.

Очите на Лъв са огромни, сияещи, необятно отворени, с издигнат външен ъгъл. Главата е гордо повдигната, брадичката е леко избутана напред. Походката е грациозна, горда, котешка. Движенията са плавни и небързи. Неприбързана тирада и гласовит глас с властни нотки.

 

Дева

Каква е външността на Девата? Представителите на знака са строги и сдържани. Лицето им е овално, с напрежение, а устните им могат да бъдат свити. Очите са красиви, деликатни, обрамчени от гъсти мигли. Косата е фина и гладка. По-често се срещат кафяви коси с тъмни очи или русокоски, които имат метличино-син ирис. Има наклонност мигновено да се изчервявате и да се смущавате. Девите постоянно наподобяват по-млади от възрастта си, движат се доста грациозно, елементарно, ясно. Речта е вярна, остроумна.

Фигурата на Девата постоянно е пропорционална.

 

Везни

Имат прелестен, прелъстителен външен тип. Овалът на лицето е кръговиден или сърцевиден. Брадичката е раздвоена, а по бузите има трапчинки. Устните са ярки, а носът е красиво завършен. Усмивката е необятна. Здрава, гъста, къдрава коса, обрамчваща леко лицето.

Това са хора със междинен растеж или дребнички, с тънки кости, изящни китки и глезени. Жените имат прелестна фигура. Мъжете не са атлетични, а привлекателни. Везните би трябвало да наблюдават тежестта си, защото то ще порастват непрекъснато с възрастта. Те имат спокоен, благозвучен глас и красива, грамотна тирада. Движенията са плавни, малко мързеливи, отпуснати. Възрастта им подхожда.

Скорпион

Лицето е или тясно, или квадратно, имат особени черти, а кожата е бледа. Външният тип постоянно е запаметяващ се. Скорпионите могат да имат високи скули, тъничък нос с лека гърбица. Очите са ярки и пронизващи, с необикновени цветове, вариращи от жълто до черно. Те имат гъста кестенява коса и могат да бъдат горещи брюнети(ки).

Имат мощно телосложение, междинен растеж или малко по-високи. Спокойното, решително държание показва мощ, податливост към доминиране и подготвеност за офанзива. Гласът е невисок и невисок. Скорпионите приказват умерено, само че могат внезапно да стартират да крещят.

Стрелец

Силни, високи, имат отворено, кротко лице с огромни черти. Носът постоянно е продължен. Усмивката е приятна, отворена, необятно разтворени кафяви или сиви очи. Косата е дълга, мека и гъста. Мъжете оплешивяват рано.

Стрелецът може от време на време да е с наднормено тегло, само че постоянно грациозен. Те са грациозни и неуместни в това време. При дамите долната част на тялото може да е малко по-тежка. Бързи придвижвания, дейни жестове, висок глас. Те споделят доста, прочувствени са, забележими.

Козирог

Те са стройни, съразмерно издигнати, със междинен растеж. Гръдният панер и тазът са тесни. На лице с тъмна или маслинена кожа се открояват снежнобели зъби. Очите постоянно са сиви, с увиснали външни ъгли. Носът е тъничък, леко продължен. Устните са тесни, бледорозови. Козирозите имат права, лъскава, тъмна коса.

Движенията са мудни, спокойни. Стъпките са малко тежки. Речта е спокойна, монотонна, гласът е ням. С възрастта Козирозите са по-красиви, а в младостта си наподобяват студени и откъснати.

Водолей

Общоприето е, че всички представители на знака имат едро телосложение, необятни бедра и плещи. Водолеите и от двата пола постоянно имат огромни крайници. Челото е високо, косата е гъста и тъмна, вълнообразна. На лицето се открояват очи – хубав, ярък, бездънен взор.

Походката на Водолея е лека и плавна. Жените от този знак са изключително грациозни. С годините те единствено стават все по-хубави, като че ли времето няма власт над тях. Глас с необикновен тембър. В диалог те постоянно трансформират интонацията, приказват бързо, буйно.

Риби

Какъв външен тип имат Рибите? Имат кръгло лице с меки черти. Кожата е бледа или леко розова. Техните огромни и красиви очи имат хипнотичен взор и наподобяват леко сънливи. Притежават очарователна усмивка. Имат красива коса и постоянно са руси.

Рибите са най-вече с невисок растеж. Често те са с наднормено тегло, с което се борят цялостен ​​живот. Ръцете и краката са тесни и дребни. Походката е плавна, плъзгаща се, небързана. Гласът е невисок, висок, а речта е спокойна.

 

Характерните черти на външния ви тип ще ви оказват помощ елементарно да определите към коя зодия принадлежи човек. Сравнете външния си тип с описанието и се уверете, че външният тип, както и характерът, зависи от хороскопа. Характеристиките на външния тип на зодиакалните знаци ще ви оказват помощ да опознаете по-добре себе си и хората към вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР